Decato repræsenteret til Nordekon Diplomatic dinner

14 november, 2016

nordekon-table-dd

Decato deltog i fredags til den første af Nordekons Diplomatic dinners i forbindelse med African Innovation Network. Til arrangementet deltog udvalgte danske virksomheder med interessefelter i Afrikanske lande. For Decato er digitale projekter i feltet mellem danske og afrikanske virksomheder og organisationer blevet et spændende interessefelt.

Digitale projekter med afsæt i Afrika

Vi har bl.a. lavet digitale projekter for Maternity Foundation, der hjælper med at nedbringe dødeligheden blandt gravide i Etiopien. Et af vores projekter har været Maternity Foundations training platform, der indeholder en database med training materiale for både Communities og Clinical people.

Derudover har vi lavet Maternity Foundations website hvor de kommunikerer om deres vigtige arbejde med at redde liv i Afrika og hvorfra de kan kommunikere budskaber omkring deres Mors dag kampagner, medlemskab og donationer.

For Nordekon der driver netværket Africa Innovation Network har vi udviklet en B2B platform hvor danske og afrikanske virksomheder og embedsmænd kan oprette sig og kontakte hinanden for at dele viden og starte samarbejde om fælles projekter.

Aktuelt hos os lige nu

Lad os tage en snak

Giv os et kald

Vi sidder klar på telefonen alle hverdage fra 9-17 til en snak om dit næste projekt.

Tlf. 36 95 34 10

Skriv en besked

Er du mere til mails, kan du sende os en mail. Vi svarer naturligvis altid samme dag.

Send email

Sig hej

Har du lyst til at sige hej, er du altid velkommen til en kop kaffe på vores kontor i København

Se hvor vi bor