’DeCato’ is a person that will go above and beyond to make others happy. They can take on any challenge that comes their way.

Hvorfor vælge Decato?

Når du samarbejder med os, får du ikke bare en full service leverandør af digitale løsninger, du får en top engageret og kompetent sparringspartner og rådgiver, som kan give din virksomhed et løft.

Som erfarent digitalt og grafisk kommunikations bureau har vi et bredt sæt af kompetencer både inden for online og offline marketing og branding.

Lad os tage en snak om hvad vi kan hjælpe dig med.

Din succes er vores succes!

Fundamentet for vores virksomhed er at levere professionelle og brugervenlige løsninger.

Vi hjælper vores kunder med alt fra webstrategi, design, udvikling af website og/eller webshop, integration af nyhedsbrevssystem samt planlægning af online marketing kampagner.

Altid med fokus på at skabe et større salg for vores kunder.

Decato Processen

1

Strategi

Vi starter altid et nyt webprojekt med at lave et grundigt forarbejde. Her ser vi på hvordan websitet skal skaffe nye kunder, informere, underholde eller noget helt tredje. Vi hjælper dig med at klarlægge websitets funktion og formål.

2

Wireframing

Med wireframes opridser vi websitets navigationsstruktur og opbygning af indhold. Vi arbejder med interaktive wireframes, hvor du kan navigere rundt, som om du var på et website. Perfekte at bruge til tidlige brugertest.

3

Design

Vi udvikler webdesign på baggrund af vores wireframes. På den måde sikrer vi, at alle dine ønsker er med hele vejen i gennem projektet. Vi arbejder altid med et responsivt design der tilpasser sig mobile enheder.

4

Implementering

Vi udvikler websites på Open source platforme som fx Drupal og WordPress. I udviklingen af webshops er vi udvalgt som 1 ud af 3 designpartnere til ScanNet's Webshop2 derudover udvikler vi i Presta shop og Magento.

5

Test og opfølgning

Når webløsningen er udviklet kører vi et grundigt testprogram, hvor alle funktioner bliver testet igennem inden lancering. Efter lanceringen kører vi løbende opfølgning på dit websites performance og konverteringsevne og hjælper dig godt på vej.

Kontaktpersoner

Toke Johansen

Partner og teknisk rådgiver

Direkte + 45 61 68 01 12

Camilla Vogler

Partner & kundeansvarlig

Direkte +45 22 25 79 40