Nyt website? Vi er et full service digitalt bureau, der hjælper vores kunder med at få succes online

Hos os er din webløsning i trygge hænder

Vi leverer alle former for webløsninger – men vigtigst af alt, leverer vi en kompetent rådgivning, en gennemarbejdet foranalyse, et flot design og et brugervenlig website.

Vi kører en webproces fra A-Z, hvor du hele vejen igennem føler dig tryg og hørt.

Vi får design og teknisk løsning til at spille sammen

Vi arbejder tæt sammen i et team på tværs af vores kompetencer, så den grafiske løsning fra start spiller sammen med den tekniske. På den måde sikrer vi et gennemarbejdet website, der giver både dig og dine kunder en god oplevelse.

Se vores cases her »

Decato processen

I processen sikrer vi en gennemarbejdet løsning og et
overskueligt og trygt forløb for vores kunder

1

Strategi

Vi starter altid et nyt webprojekt med at lave et grundigt forarbejde. Her ser vi på hvordan websitet skal skaffe nye kunder, informere, underholde eller noget helt tredje. Vi hjælper dig med at klarlægge websitets funktion og formål.

2

Wireframing

Med wireframes opridser vi websitets navigationsstruktur og opbygning af indhold. Vi arbejder med interaktive wireframes, hvor du kan navigere rundt, som om du var på et website. Perfekte at bruge til tidlige brugertest.

3

Design

Vi udvikler webdesign på baggrund af vores wireframes. På den måde sikrer vi, at alle dine ønsker er med hele vejen i gennem projektet. Vi arbejder altid med et responsivt design der tilpasser sig mobile enheder.

4

Implementering

Vi udvikler websites på Open source platforme som fx Drupal og WordPress. I udviklingen af webshops er vi udvalgt som 1 ud af 3 designpartnere til ScanNet's Webshop2 derudover udvikler vi i Presta shop og Magento.

5

Test og opfølgning

Når webløsningen er udviklet kører vi et grundigt testprogram, hvor alle funktioner bliver testet igennem inden lancering. Efter lanceringen kører vi løbende opfølgning på dit websites performance og konverteringsevne og hjælper dig godt på vej.

Vi elsker Open source

Alt efter websitets funktioner vælger vi den platform, som passer bedst til både funktionalitet og til den som  skal administrere websitet.

Med alle platforme gælder det om at holde dem opdateret og sikret. Vi tilbyder at hoste, drifte, monitorere og opdatere platformen, så du kun skal sørge for opdatering af indholdet på websitet.