Casashop by klassik - decato shop template

Casashop

Design og udvikling af webshop

Vi har designet og programmeret webshop til Casashop.

Casashop produkt detaljer
Casashop optimeret bruger oplevelse

Design og købsoplevelse i topklasse

Casashop har fået nyt look med deres nye webshop. Webshoppen er blevet opgraderet med en række nye features, som skal give Casashops kunder en optimal brugeroplevelse og et nemt og overskueligt købsflow.

Specialbygget check-out flow

Casashop har fået en lys og indbydende webshop, hvor deres lækre designvarer er i fokus.

Webshoppen benytter vores custom bygget check-out flow for at sikre, at kunderne føler sig guidet godt igennem deres køb.

Casashop webshop
Casashop Checkout Basket
Casashop Checkout modul 1
Casashop Checkout modul 2

Casashop om samarbejdet

”Man skal lede længe efter en virksomhed som decato, som ikke alene er dygtige til at designe, men også specialbygge en webshop, som passer nøjagtig til ens behov. Vi har følt os trygge gennem hele forløbet, og har hidtil ikke oplevet så nem og smertefri kommunikation, som vi har med decatos passionerede ansatte. De lytter, forstår og eksekvere hurtigt og effektivt. Vi kan kun anbefale decato og deres services.”

Niklas Søgaard, Casashop

Er du på udgik efter en shop som casashop.dk?

Webshop skabelon

Shoppen er lavet på vores unikke webshop skabelon som er bygget til Dandomain, SmartWeb, ScanNet og Wannafind webshop systemer. Så går du i tanker om at starte en webshop på en af disse webshop systemer eller har du allerede en shop på et af systemerne og ønsker du et nyt flot og funktionelt design som casashop.dk, så skynd dig at kontakte os, og vi står klar til at hjælpe dig i mål.

Tilpasset moduler

I skabelonen har vi tilføjet en masse moduler, som gør det endnu nemmere at tilpasse indholdet og gøre oplevelsen for dine kunder endnu bedre.

Tilpas designet til dine produkter

Om du sælger tøj, smykker eller noget andet, kan designet tilpasses dine produkter og din butik.

Vi hjælper dig fra A-Z

Vi hjælper dig med at sætte skabelonen op, så den er tilpasset din butik. Det eneste du selv skal gøre er at indsætte produkter og tekster. 

Det kunne blive din næste shop

Skriv eller ring til os.

mail@decato.dk
+45 6168 0112

Webshop Skabelon til, scannet, smartweb, wannafind, dandomain