iphone case

Om decato

Lille bureau med masser erfaring

Vi er et lille hyggeligt bureau, der har designet og udviklet websites og webshops i over 15 år. Vi er din kompetente rådgiver og sparringspartner og vi elsker nye projekter.

Kreativ
Funktionel
Brugervenlig
decato_colour1

Ny hjemmeside?

Vi er et full-service webbureau, som løser alle former for digitale løsninger. Vi styrer dig igennem et trygt forløb fra A-Z og leverer en hjemmeside der lever op til alle forventninger.

A ’DeCato’ is a person that will go above and beyond to make others happy. They can take on any challenge that comes their way.

Hvad siger vores kunder

Broders

Mette Heerulff

“Decato har lavet vores webshop, og det er vi rigtig glade for. Vi får ofte at vide fra vores kunder, at den er lækker og meget brugervenlig. Decato er en fantastisk god samarbejdspartner og det er vigtig for os, når vi lægger vores forretning i deres hænder.”

Maternity Foundation

Johanne Møller

“Decato har været en helt central og meget professionel medspiller i vores arbejde på at skabe en identitet på tværs af platforme og kanaler, som på smuk og informativ vis viser, hvem vi er og hvorfor vores arbejde er vigtigt.”

De grønne pigespejdere

Emilie Tranholm

“I samarbejdet med Decato bliver vi mødt af professionelle fagfolk, der formår at oversætte tekniske termer til vores sprog, så vi føler os inddraget og taget med i hele processen fra kravsspecifikationer til udvikling og færdigt resultat.”

Have A Look

Christina Kattrup

“Decato været med os på sidelinjen som en uvurderlig samarbejdspartner. Fra teknisk support over udvikling af design til strategisk rådgivning har de med faglig kompetence bidraget til, at vi i dag med succes driver en velfungerende webshop på seks forskellige sprog.”

Når du arbejder sammen med os, får du ikke bare en full service leverandør af digitale løsninger, du får en top engageret og kompetent sparringspartner.

 

Forandringsprocesser i virksomheden

En ny hjemmeside er ofte en del af en større identitets- og branding proces. Vi har 15 års erfaring med at føre virksomheder trygt igennem en digital forandringsproces.

kontoret

Vi lytter og rådgiver

Det betyder meget for os at have et tæt samarbejde med vores kunder. Det er både sjovt og spændende at følge jer og være med til at vedligeholde og fornye jeres digitale verden.

Support ud over det sædvanlige

Vi er der for vores kunder og vi kan lide at give den bedste service. Som et lille bureau går vi langt for, at du skal føle dig tryg og godt tilpas, når du har din webløsning hos os.

iphone case