E-nettet hjemmeside

e-nettet

Design og programmering af website

Vi har designet og programmeret e-nettets hjemmeside med fokus på at skabe større opmærksomhed omkring deres produkter.

Design af skabeloner til digitale produkter

Vi har designet templates til e-nettets digitale produkter, så der bliver større sammenhæng og genkendelighed ifm. deres digitale profil.

Workshop process med e-nettet

Workshop

Vi kickstartede projektet med at afholde en workshop for repræsentanter fra alle afdelinger i e-nettet. På baggrund af input fra workshoppen opbyggede vi wireframes til alle hjemmesidens sidetyper.

Wireframing til brugertest

e-nettet fik lavet interaktive wireframes, som blev anvendt til brugertest på repræsentanter fra deres forskellige målgrupper.

Wireframes e-nettet

Fremtidens digitale produkter

e-nettet er ejet af de danske penge – og realkreditinstitutter og står bag flere kendte digitale produkter som fx NemID nøgle app.
e-nettet gør digitaliseringen af Danmark mere enkel med produkter der binder håndtering af services sammen på tværs af brancher.

 

E-nettet Hjemmeside design

e-nettet om decato

Decato var gode til at fange og udfordre vores behov og ønsker til en ny hjemmeside, hvor en af de mange ambitioner var at skabe en mere imødekommende (digital) indgang til e-nettet. Hele vejen fra indledende workshops og udvikling af design til færdigprogrammeret hjemmeside, har vi haft følelsen af at være i kompetente og trygge hænder hos Decato.

Decatos design af vores hjemmeside er derudover i høj grad blevet udgangspunkt for vores visuelle identitet i e-nettet, ligesom vi fortsat arbejder sammen med Decato om det visuelle udtryk, når vi udvikler nye løsninger til finanssektoren. Endelig er det værd at fremhæve, at Decato leverer lynhurtig support, når vi har behov for det.

Derfor vil jeg ikke tøve med at anbefale Decato til andre virksomheder, der har brug for en ny eller redesignet hjemmeside

Mads Due Anker, e-nettet

Vil du være med til at digitalisere Danmark?