Langkilde & Søn - decato case

Langkilde & Søn

Unikt design og programmering af Dandomain webshop

Vi har designet og opbygget webshoppen til Kongelig Hofleverandør Langkilde & Søn –
langkilde-flagfabrik.dk

UX design og custom features til optimeret salg

Vi har integreret en masse af vores egne custom bygget features i shoppen for at forbedre købsoplevelsen. 

Langkilde og Søn

Langkilde & Søn er en stolt og traditionsrig familievirksomhed, som lægger stor vægt på kvalitet og æstetik – det skulle deres nye webshop selvfølgelig afspejle. Derfor har vi gjort meget ud af at give dem muligheder for at bygge nogle lækre indholdssider op, hvor man kan få en god fornemmelse af deres flotte produkter.

Langkilde - Kongelig hofleverandør
Langkilde, servietter på bord
Servietter
Langkilde dug
Langkilde inspirations sider lavet med image grid module

Stilfuldt design og forbedret købsflow

Vi valgte Decato til at tage os igennem en 360 graders proces, hvor vi gav vores hjemmeside/webshop et nyt design og et bedre købsflow.

Samarbejdet var fra begyndelsen nemt og smidigt. Vi fik ret hurtigt sporet os ind på, hvilken retning vi skulle og Decato fangede vores ideer med det samme og kom tilbage med gode og konstruktive forslag. Alle deadlines blev overholdt og meget endda leveret før tid.

Ydermere har Decato lavet templates, så vi selv kan arbejde videre i det nye look og forme det i den retning vi ønsker. Variationsmulighederne er store og har vi nye ønsker, finder Decato altid en løsning på det. Med andre ord, kan vi på alle måder anbefale et samarbejde med Decato.

Nicole M. Langkilde – direktør Langkilde & Søn