Have a look webshop - Design og udvikling

De grønne pigespejdere

Design og programmering af hjemmeside

Vi har designet og programmeret De grønne pigespejderes online profil og hjemmeside samt tilhørende 120 gruppesider til organisationens lokale spejdergrupper.

Brugertest på interaktive wireframes og design

Vi har kørt en proces med løbende brugertest på både wireframes og design for at optimere på brugervenligheden og opbygningen af hjemmesidens informationsstruktur. 

Have A Look webshop

120 lokale grupper fik integreret hjemmeside

Hjemmesiden er bygget op så alle de lokale grupper har hver deres integrerede hjemmeside i løsningen. Her kan hver gruppe bygge deres indholdssider op, så de tilpasses informationen i den enkelte gruppe.

website screen

De grønne pigespejdere om decato

I samarbejdet med Decato bliver vi mødt af professionelle fagfolk, der formår at oversætte tekniske termer til vores sprog, så vi føler os inddraget og taget med i hele processen fra kravsspecifikationer til udvikling og færdigt resultat.

Emilie Tranholm, De grønne pigespejdere

Pigespejder Cal 1
Pigespejder Cal 1

Integration med Medlemsservice

Hjemmesiden er integreret med spejdernes Medlemsservice platform, hvor information om events og møder trækkes fra og tilmelding kan foregå. Herfra trækkes også alle gruppernes kalender info.

Komplet oversigt over mærker

Hjemmesiden indeholder en komplet oversigt over De grønne pigespejderes mærker samt en guide til hvordan det enkelte mærke kan tages.

Oversigt med mærker til Pigespejder