Have a look webshop - Design og udvikling

GrejFreak.dk

Design og udvikling af webshop

Vi har udviklet design og programmeret Grejfreaks webshop baseret på ScanNets hosted webshop.
Besøg grejfreak.dk her

Integration til tredjepart systemer

Grejfreaks webshop er integreret med Raptor og Clerk.

two phones dark bg

Nyt look til garvet shop

Grejfreak kom over på en ny platform og fik i samme proces helt nyt look. Både målgruppe og sortiment har udvidet sig kraftigt og er kommet over i et design der kan rumme det hele.

Kun det fede grej

GrejFreak.dk forhandler udstyr både til outdoor, spejder, friluftsliv, skydesport, træning, militær, jagt, politi og vagt. Webshoppen er 4 x gazelle virksomhed og har over 50 mænd og kvinder ansat.

 

website screen
front page macbook mockup

Målrettet produktvisning

Webshoppen er integreret med flere digitale systemer, der skal fremme kundeoplevelsen med målrettede og relevante produktvisninger.

Kundeservice på højt plan

Grejfreak har lavet deres helt eget Grejpedia som servicerer deres kunder med information og guides til alle deres produktområder.

product page macbook

Grejfreak om decato

Vi har siden 2011 haft et tæt samarbejde med Decato, som af to omgange har designet ny webshop til os. Udover design og opsætning af avanceret funktioner i webshoppen, så har de også hjulpet med integration af de omkringliggende systemer. Det gælder fx integration med prisrobot, lagerstyring og forskellige marketingkanaler, der skal bruge data fra webshoppen. Decato er meget effektive i både planlægning og eksekvering af projekter og opgaver. De svarer hurtigt på forespørgsler, og er altid meget venlige og imødekommende i deres kommunikation. Jeg giver hermed den bedste anbefaling.

Kristian Juel Rasmussen, Medejer Grejfreak